social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

INTRODUCTIE NIEUW PRIVAT LABEL: MEESTERZ

2020-10-02
 
uploads/images/global/20200704_114612_resized.jpg

MeesterZ is een compleet assortiment professionele muurverven en primers, verkrijgbaar bij Sikkens Zuid Oost, VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel en Verfland. MeesterZ biedt muurverven die hoogwaardig van kwaliteit én scherp geprijsd zijn. Voor elke opdracht is een geschikte MeesterZ muurverf. Ook bij de primers die MeesterZ heeft ontwikkeld voor binnen en buiten, staat de kwaliteit voorop. Onze primers zorgen voor de juiste hechting op de ondergrond, een stap in het verfsysteem. Met de primers van MeesterZ bereid je de ondergrond perfect voor op een vakkundig eindresultaat.

MUURVERVEN

MeesterZ biedt muurverven die hoogwaardig van kwaliteit én scherp geprijsd zijn. Voor elke opdracht is een geschikte MeesterZ muurverf. Hierbij presenteren wij je alle muurverven en primers met de praktische specificaties. Zo kun je gemakkelijk de juiste keuze maken.

PRIMERS

MeesterZ ontwikkelt primers voor binnen en buiten, waarbij de kwaliteit voorop staat. Onze primers zorgen voor de juiste hechting op de ondergrond, een stap in het verfsysteem. Met de primers van MeesterZ bereid je de ondergrond perfect voor op een vakkundig eindresultaat.

uploads/images/global/20200704_114612_resized.jpg