social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

Over ons

WELKOM BIJ

SIKKENS ZUID OOST

 
Sikkens Zuid Oost is een verfgroothandel met de merken Sikkens en Herbol. Maak kennis en ervaar onze jarenlange ervaring met een vrije verfgroothandel in Zuid-Nederland. Met enthousiasme en trots helpen we de schilder vooruit. Vakmanschap is mensenwerk.
 

 

uploads/images/a985c823-3fd7-444c-a9b6-3845ab784cce/about_us/Over-ons-pagina-header-2.png
uploads/images/a985c823-3fd7-444c-a9b6-3845ab784cce/about_us/Over-ons-pagina-Header-1.png

 

 

VAKMANSCHAP

IS MENSENWERK

De schilder levert vakmanschap door kwalitatief schilderwerk te leveren. Alle medewerkers van het Sikkens Center leveren ook dagelijks vakmanschap. We ondersteunen de schilder met kwaliteitsproducten en de juiste kennis van verf en techniek. Aangevuld met de slimste service die de schilder verder helpen en de juiste aandacht en waardering. Nét dat stapje meer door altijd klaar te staan voor de schilder, hem (vooruit) te helpen en z’n behoeftes te kennen.

Uiteindelijk maakt de mens dus het onderscheid. Zowel de Sikkens Center medewerkers als ook de schilder in z’n dagelijkse werk met zijn klanten. De schilder wil zich ergens thuis/welkom voelen; het Sikkens Center is hiervoor het centrale punt, het is er gezellig en men kent elkaar door en door. Met enthousiasme en trots helpen we de schilder vooruit.

 

 

 

uploads/images/a985c823-3fd7-444c-a9b6-3845ab784cce/about_us/Kop-Soep-over-ons.jpg

WARME KOFFIE

EN EEN KOP SOEP

Bij Sikkens Zuid Oost ben je altijd welkom voor een lekker bakje koffie of een heerlijke kop soep. Terwijl wij je bestelling klaarmaken, kom jij in de koffiecorner tot rust op een dag hard werken. Daarna ga je helemaal fris weer aan de slag. Graag ontvangen wij je binnenkort.

 

 

SNEL EN MAKKELIJK

BEREIKBAAR

We heten je graag van harte welkom bij Sikkens Zuid Oost. In onze
13 vestigingen in Brabant en Limburg vind je verfproducten van A-merken
en topservice van vakspecialisten

Historie en organisatie

In april 2017 opende de eerste vestiging van Sikkens Zuid Oost in Tilburg, aan de Kraaivenstraat 25-01. Daarna zijn we alleen maar gegroeid. Inmiddels vind je ons op 13 locaties in Brabant en Limburg. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op één van deze vestigingen van onze verfgroothandel. En overal geldt: vakmanschap is mensenwerk.

Heb je een vraag maar geen tijd om langs te komen? Bellen mag ook. We zijn elke werkdag van 07.00 tot 17.00 uur telefonisch te bereiken via 013-5325145.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Facebook of LinkedIn

 

 

uploads/images/global/Schermafbeelding-2020-05-07-om-11_56_07.png

SAMEN STERK

VOOR HET BETERE SCHILDERVAKWERK

Als Sikkens Service Center zijn we trots op de vele klanten die we mogen verwelkomen en het vertrouwen dat we krijgen. Samen met jou als klant zorgen we voor het beste resultaat.

De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. Dankzij deze groei kunnen we je nog beter van dienst zijn. Dit hebben we samen met onze collega’s maar ook met jou voor elkaar gekregen. Je kunt erop vertrouwen dat er bij ons altijd een sterk team met kennis en advies voor je klaarstaat. Daarom slaan we dit jaar met alle delen van onze organisatie de handen ineen. Lees meer over de verschillende bedrijfsonderdelen en specialisaties van onze organisatie via onderstaande link.

Samen maken we ons sterk voor het beter schildervakwerk! 

VVBHUSAN staat voor alles wat de professionele schildervakman nodig heeft én beter maakt. We hebben daar verschillende, succesvolle formules voor: Sikkens Zuid Oost, Verfland, VVBHUSAN Industrial Coatings en VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel. Daardoor zijn we voor schildervakwerk inmiddels de grootste aanbieder van Zuid-Nederland.

Ons motto

Gebaseerd op de sterktes die onze organisatie heeft, hebben we een motto ontwikkeld: Wij maken ons sterk voor het betere schildervakwerk. Dit motto geeft meer tekst en uitleg bij het gevoel van onze organisatie. Het brengt ons samen en laat zien waarom wij met z’n allen – in welk onderdeel we ook werken – het verschil maken. We hebben samen met onze klanten een stevige basis neergezet voor de toekomst. Met alles wat nodig is om nog heel lang sterk en succesvol te blijven. We beschikken daarbij over een aantal eigenschappen die de basis vormen voor de toekomst; ons DNA. Hier onder leggen we uit wat we daar onder verstaan en waarom dat belangrijk is voor ons, maar ook voor jou als klant.

Ons DNA

Samen de sterkste

We richten ons op de hele keten. Van de leverancier tot schilder en van adviseur tot klant. Door goed vertrouwen op te bouwen in deze keten staan we sterk. Wat we doen, doen we goed en we leren van elkaar om nog beter te worden.

Dienstbaar en dichtbij

Dankzij de nauwe samenwerking tussen onze formules zijn we altijd dichtbij. Niet alleen door onze vestigingen maar ook door onze dienstbaarheid. We denken graag mee en zo nodig komen we ter plekke bij je kijken om tot de beste oplossing te komen. Onze klanten zijn doeners, dus wij doen graag met ze mee.

Vakkennis en toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde zit hem in onze mensen. Met de verschillende formules hebben we een groot team van collega’s gecreëerd, ieder met zijn eigen kunde en expertise. De optelsom aan ervaring die dit oplevert maakt dat wij alles kunnen doen wat nodig is.

Flexibel en duurzaam

Inmiddels draaien we al 40 jaar mee. Als we iets hebben geleerd is dat flexibiliteit en duurzaamheid essentieel zijn om het vol te houden. We streven er naar om iedere dag beter en professioneler te worden zonder klantvriendelijkheid en service uit het oog te verliezen. De fundering voor morgen is gelegd, samen bouwen we hierop verder.