social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

BLOG OKTOBER SIKKENS COLOUR FUTURES

2024-10-17
 
uploads/images/a985c823-3fd7-444c-a9b6-3845ab784cce/blog-oktober-herfst-tint-1920-1080.jpg

Blog Sikkens Colour Futures

 

Warme herfsttinten voor je interieur gecombineerd met de Sikkens Colour Futures Kleur van het Jaar 2024: Sweet Embrace.

 

De herfst is hét moment om je interieur een warme en uitnodigende sfeer te geven. Terwijl de bladeren buiten van kleur veranderen, is het tijd om ook binnen een nieuw sfeervol palet te creëren. Maak het gezellig in huis met de natuurlijke, rijke kleuren van de herfst en combineer ze met de warme tint Sweet Embrace.

 

Sweet Embrace een zachte warme en elegante tint die perfect is voor het creëren van een rustgevende en ontspannen sfeer in elke ruimte. In combinatie de warme tinten van Colour Futures 2024 krijg je een interieur dat comfort en warmte uitstraalt.

 

Creëer een harmonieus herfstpalet

 

De charme van herfstkleuren zit in hun veelzijdigheid. Denk aan warme tinten zoals E1.10.70, D6.25.55 of D2.50.50. Deze kleuren zorgen voor een natuurlijk contrast met Sweet Embrace, terwijl ze elkaar aanvullen voor een gezellige en evenwichtige uitstraling. Combineer bijvoorbeeld een wand in Sweet Embrace met meubels in warme natuurlijke kleuren of accessoires zoals kussens en vloerkleden in rijke herfsttinten.

 

Sweet Embrace in verschillende ruimtes

 

Deze veelzijdige tint past perfect in elke ruimte van je huis:

 

Woonkamer: 

Geef je woonkamer een warme basis door Sweet Embrace te combineren met diepe aardetinten zoals Brave Ground en houten accenten. Denk aan een accentmuur of een zachtroze achtergrond voor je favoriete kunstwerken.

 

Slaapkamer: 

Voor een serene sfeer in de slaapkamer kun je Sweet Embrace combineren met zachte, neutrale tinten zoals AN.00.81. Voeg een paar gouden accessoires of warme stoffen toe om de herfst in huis te halen.

 

Keuken of eetkamer: 

Hier creëer je met Sweet Embrace een uitnodigende, gezellige ruimte waar iedereen zich thuis voelt. Denk aan details zoals een accentmuur of decoratieve elementen in deze zachte tint.

 

Laat je inspireren door de natuur

 

Deze natuurlijke warme tinten in combinatie met Sweet Embrace versterken het gevoel van warmte en gezelligheid in je huis.

 

Conclusie: Een knus herfst-interieur met Sweet Embrace

 

Door de warmte van herfstkleuren te combineren met de kalme zachtheid van Sweet Embrace, creëer je een harmonieus en gezellig interieur. Dit kleurenpalet brengt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een gevoel van geborgenheid en rust in huis. Dus laat de herfst binnenkomen en geniet van een sfeervol, warm huis waar je helemaal tot rust kunt komen.

 

Sikkens Colour Futures 2025

 

Terwijl we genieten van de warme tinten van de herfst, willen we je ook alvast voorstellen aan de kleur van het jaar 2025 True Joy.

Deze vrolijke gele tint straalt vreugde en optimisme uit.

Wil je meer weten over deze inspirerende kleuren van Sikkens Colour Futures en hoe je deze kunt combineren?

 

Kom gerust langs in één van onze Sikkens Zuid Oost vestigingen!