social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

BLOG WIENESE

2024-09-16
 
uploads/images/a985c823-3fd7-444c-a9b6-3845ab784cce/blog-wienese.jpg

Nieuw !!

Wienese Optima Balkontrap met Leuning.

De beste keuze voor veilig werken op hoogte.

Als professional weet u als geen ander hoe belangrijk het is om veilig en efficiënt te kunnen werken. Een stabiele en betrouwbare trap is daarbij essentieel.

Daarom introduceren we met trots de Wienese Optima balkontrap met leuning een must have voor iedereen die vaak op hoogte werkt.

De Wienese optima is niet zomaar een trap. Hij is speciaal ontworpen met de behoeften van professionals in gedachten. Veiligheid staat hierbij voorop.

De Wienese Optima is beschikbaar in verschillende maten van 3 tot 7 treden, met stahoogtes variërend van 70cm tot 163 cm. Of u nu een klein hoogteverschil moet overbruggen of regelmatig op grotere hoogtes werkt er is altijd een Optima die perfect bij uw situatie past.

Gebruiksvriendelijkheid en comfort

Naast veiligheid en stabiliteit biedt de Wienese Optima ook gebruiksvriendelijkheid en comfort. De treden zijn breed en voorzien van een antislip laag wat zorgt voor extra grip en comfort tijdens het gebruik. De trap is bovendien lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen zodat u hem eenvoudig kunt gebruiken op verschillende locaties.

 

Duurzaamheid en kwaliteit

De Wienese Optima is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange duurzaamheid. De trap is bestand tegen intensief gebruik en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Conclusie

De Wienese Optima balkontrap met leuning is de ideale keuze voor professionals die veilig en efficiënt op hoogte willen werken. Met zijn robuuste constructie, verschillende formaten en gebruiksvriendelijk ontwerp biedt deze trap alles wat u nodig heeft om uw werk veilig en comfortabel uit te voeren.

 

Bent u klaar om uw werk op hoogte veiliger en efficiënter te maken?

Kom langs in een van onze Sikkens Zuid Oost vestigingen en laat u adviseren!

Bekijk ook onze Wienese najaarsacties Wienese najaarsactie